Debeo rez krompira za odličnu privlačnost i bogat i intenzivan zalogaj krompira. Prethodno pržen i brzo smrznut.
Jedinstvena tekstura: krhka hrskavost i meka iznutra za dodatno uživanje.
Autentični ručni rez za nadogradnju menija.
Priprema
Friteza: Ulje zagrejte na 175 °C. Pržite približno 5-6 minuta.
Rerna: Rernu zagrejte na 225 °C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred rerne. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 min okrenite.
Parna pećnica: Pećnicu zagrejte na 190 °C. Proizvod pecite približno 20 minuta.
Ventilaciona pećnica: Ventilacionu pećnicu zagrejte na 200°C. Proizvod u jednom sloju rasporedite po posudi, posudu stavite nasred pećnice. Pecite 18–22 minuta. Nakon približno 14 minuta okrenite proizvod.