Opis
Mesne knedle od krupice sa tipičnim jezgrom od griza, prethodno kuvane, blago začinjene, tradicionalnog austrijskog vrhunskog kvaliteta 3 k 1,65 kg, težina komada: cca. 33 g
Priprema
Lonac za kuvanje: Zamrznute knedle od griza stavite u ključalu supu i lagano kuvajte oko 5 minuta. Sklonite sa vatre i ostavite da se krčka sa zatvorenim poklopcem oko 5 minuta.
Konvektomat (100% para): Zagrevajte smrznute knedle od griza u zagrejanoj konvektomatu na 100°C oko 20-25 minuta. Ne držite na toplom u konvektomatu duže od 45 minuta.
Sastav
Voda, PŠENIČNI GRIS 32%, CELO JAJE, margarin (palmina mast, kokosova mast, voda, repičino ulje, emulgatori: mono- i digliceridi masnih kiselina, lecitin, kuhinjska so, zakiseljavač: limunska kiselina), PŠENIČNI GLUTEN, jodirana kuhinjska so (kuhinjska so, kalijum jodid), PILEĆE JAJE BELE U PRAH.
Može da sadrži tragove orašastih plodova, mleka i celera
Uslovi čuvanja
Čuvanje na -18°C ili niže. Nemojte ponovo zamrzavati nakon odmrzavanja.