Jastučići od krompira sa zapečenim lukom

Sastojci za 4 porcije: Ulje za prženje, 2 žumanca za premazivanje Za testo od krompira:750 g skuvanih, oljuštenih i izgnječenih krompira, 300 g glatkog brašna, 60 g otopljenog maslaca, 2 žumanca, so, Kotanyi muskatni oraščić.Pomešajte sve sastojke i pustite da odstoji 2 sata na hladnom mestu u prozirnoj foliji. Za…
Saznaj više

Krem supa od zapečenog luka

Sastojci za 4 porcije: 2-3 supene kašike Kotanyi zapečenog luka, 2 supene kašike biljnog ulja, malo Kotanyi belog bibera iz mlina, so, 3/4 l goveđe supe, 1/8 slatke pavlake, kapljica Kotanyi balzamika od belog vina. Za kelerabu sa majoranom: 2 oljuštene kelerabe iseckane na kockice, 1 kašika putera, 1 kašičica…
Saznaj više
X