Description
Verdino italijanske kobasice su biljna alternativa Salsiccia kobasicama, na bazi proteina graška, bogata i rafinirana sa biberom i belim lukom. Bogat proteinima i vlaknima.
Priprema
Peći u tiganju ili na roštilju 7-8 minuta.
Sastav
Voda, suncokretovo biljno ulje, 17% proteina graška, zgušnjivač: metilceluloza, graška vlakna, modifikovani skrob, aroma, začini, so, cvekla u prahu, ekstrakt začina, ekstrakt čaja, ekstrakt paprike, aroma dima, antioksidans: askorbinska kiselina; konzervans: kalijum sorbat; jestiva veštačka membrana: stabilizatori (natrijum alginat, kalcijum hlorid).
Može da sadrži tragove: soje, glutena, celera, senfa, orašastih plodova.
Uslovi čuvanja
Čuvati na temperaturi do -+7C. Nakon otvaranja potrošiti u roku od 48 sati.